نام علمی کهور پاکستانی: Prosopis juliflora
درصد خلوص بذر کهور پاکستانی: ۹۸ درصد
درصد قوه نامیه بذر کهور پاکستانی: ۹۵ درصد
وزن هزاردانه کهور پاکستانی: ۴۸/۵ گرم
تعداد بذر کهور پاکستانی در هر کیلو گرم: ۴۶۷۰۰ عدد
کهور پاکستانی درختی چند ساله، دارای رویشگاه صحارا-سندی و ارزش زیستگاهی دارد. این درخت در سه دهه اخیر به وفور به صورت جنگلی در جنوب ایران [استان بوشهر] کاشته شده و بومی ایران نیست در گویش جنوب ایران به آن سُمر نیز گفته میشود.
کهور پاکستانی درختچهای بزرگ یا درختی به ارتفاع تا ۵ متر، همیشه دارای برگ سبز است، این گونه به صورت کاشته شده در استانهای جنوبی کشور دیده میشود. کهور پاکستانی یکی از درختان مقاوم به خشکی و شوری و حساس به سرما است که سرسبزی خاصی به مناطق بیابانی ساحلی جنوب ایران داده است. علاوه بر ایران کهور پاکستانی در غرب هندوستان، مکزیک و بین سند و پنجاب وجود دارد. درحقیقت گیاه کهور پاکستانی، بومی مناطق شمالی آمریکای جنوبی، آمریکای مرکزی و کشورهای چون بولیوی، آرژانتین، کلمبیا، ونزوئلا و مکزیک است.
گیاه کهور پاکستانی به عنوان یک درخت سایه دار در فضای سبز و پارکهای جنگلی و برای تثبیت شنهای روان کاربرد دارد. اما مناسب فضای سبز شهری نیست چون ریشههای قوی و تنومند آن باعث خرابی پیادهرو میشود و خارهای تیز آن نیز پس از ریزش از درخت، میتواند ایجاد مزاحمت بنماید؛ و کاشت آن در محوطههای کارگاهی، در حاشیه و کنار جادههای خارج از شهر و در اطراف اتوبانها نیز توصیه میشود.
ازدیاد کهور پاکستانی به وسیله کاشت بذر کهور پاکستانی به راحتی امکانپذیر است.