در این همایش 101 مقاله به دبیرخانه رسیده بود که 96 مقاله پذیرفته شد و 21 مقاله بصورت کلیدی شفاهی ارائه گردید که برخی از آنها بصورت وبیناری بود. نکته مهم همکاری جامعه القاسم الخضراء عراق بود که چندین نفر محقق هم از کشور عراق به ایران آمده بودن و درهمایش سخنرانی نمودند.
به گفته دبیر سمینار، آقای دکتر خرمی وفا هدف این سمینار توسعه کشاورزی پایدار و تولیدمحصولات با کیفیت بودکه با تولید بذر رابطه مستقیم دارد. در روز افتتاحیه آقای دکتر احمدی ریاست دانشگاه در رابطه با اهمیت امنیت غذائی در دنیای امروز گفتند و اینکه در میان همه عوامل موثر در امنیت غذائی بذر بسیار با اهمیت است و تولید بذرهای خوب و با کیفیت می تواند ما را به رشد و شکوفائی تولید در محصولات کشاورزی برساند و مزیت های نسبی ایران را دربین دنیا مشخص تر نماید.
آنچه من از این سمینار دریافت نمودم اولاً سیره بسیار خوب مردم کرمانشاه بود که بسیار مهمان نواز و مهربان بودند و انسان در کرمانشاه در میان دست اندرکاران سمینار احساس دلتنگی نمی کرد. انگارخانواده انسان بودند بسیار مهربان و دلسوز. دوم پتانسیل های شهر کرمانشاه و دانشگاه رازی بود زیرا اساتید بسیاری در دانشکده کشاورزی به رشته علوم و تکنولوژی بذر مشغول بودند و همگی به توانمندی تیم پاکان بذر در ارائه بذور به دانشجویان و استاتید معترف بودند. آنان در طی سالهای اخیر همواره از شرکت پاکان بذر اصفهان بذور خود را تهیه می کردند و به کیفیت فیزیکی و ژنتیکی آن اعتقاد داشتند. اینجانب هم با ارائه سخنرانی تحت عنوان غنی سازی بذر
Seed enrichment and its role in Creating resistance to Salinity and dronght in medicinal and pasture plants.
توانستیم بحث غنی سازی بذر را بصورت تئوری و عملی برای حضار بیان دارم. محققین دیگر هم در خصوص پوشش دهی بذر، پرایمینگ بذر، تولید بذر، فرآوری بذر و اقتصاد بذر صحبت نمودند.
دستاوردهای سمینار:
1- آشنایی با اساتید داخلی و خارجی و سبک کارهای آنها در خصوص تکنولوژی بذر، مانند اساتید هلندی، هندی، چینی.
2- آشنایی با اساتید خاص و ویژه که در حوزه بریکس کار می کردند مانند دکتر میثم زرگر استاد تمام گیاه پزشکی و عضو هیئت علمی بخش. آگرو بیوتکنولوژی انیستو علوم کشاورزی در دانشگاه رودن روسیه در مسکو که ارتباط با ایشان برای ما بسیار حائز اهمیت می باشد
3- آشنایی با فعالیت ها و کارهای انجام شده در زمینه تکنولوژی بذر در دانشگاه گرمانشاه و سمت و سوی فعالیتهای اساتید و نوع گونه های انتخاب شده برای امور تحقیقاتی.
4- ارائه مقاله غنی سازی بذر و اینکه مورد استقبال محققین و برخی شرکت ها قرار گرفت و بنا شد در زمینه تجاری سازی بذور غنی شده کار شود.